Régimódi asztaltársaság

Érden is Együtt

Érden is Együtt

Ma ilyen a Fundoklia tér

2014. szeptember 17. - Gasparics Ferenc

fundokliater_latvany_copy_1410943641.jpg_4420x1316

A bejegyzés trackback címe:

https://erdenisegyutt.blog.hu/api/trackback/id/tr396705601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AAAA 2014.09.19. 12:07:06

Tökéletes a megoldás.
Hasonló megoldás /igaz nem zárt fedélel ellátva/ Diósdon található. Jó lenne minden képpen, én szeretek kosarazni, szeretném a fiamat is rá venni, hogy tanulja meg - szeresse a kosarazást -a mozgást. Elszomorító hogy a Érden nincs sehol semilyenhely ahol normálisan lehessen kosarazni- anélkül hogy szétszakítsuk a palánkokat és itt, kedvtelésből , anélkül hogy bárkit is zavarjál , lehessen kosarazni. Tavalyi óta a Körösi külső részén található fedetlen pálya -a mi tényleg közel volt az is "zártá " vált -pedig most már állami tulajdonban van és a mi adónkból épült ez az iskola is. A legközelebbi ilyenhely a Diósd után az a Műegyetem lenne, ami azért messze van. Úgy hogy emiatt biztos szavazok az "együtt" képviselőjére. Hamár a FIDESZ is tényleg látja hogy mozogni kell de valamiért, itt , Érden ez nem tud és senkinek sem jút eszébe megcsinálni- pedig szrintem igény van, ilyen multifunkciós valóban kihasznált közterületi helyekre. Üdvözlettel: Anton

Gasparics Ferenc 2014.09.19. 12:15:23

@AAAA: Köszönöm a hozzászólást!

Annak meg külön örülök, hogy tetszik az ötletünk. Délután öt órakor várjuk a Fundoklia téren!
Találkozzon Farkas Zsuzsával is!

TERÁPIA · http://szabadotletekpszicho.blog.hu/ 2014.09.25. 15:17:20

Milyen volt a tapasztalat? Voltak további ötletek?

Gasparics Ferenc 2014.09.26. 13:56:14

@TERÁPIA: Ötlet van még sok! A Somogyvári utca végén egy záportározó tó, BMX meg görkori pálya a lejtős részen, kis pavilon padokkal ahol tanórákat lehet tartani a szabadban, és a többi! Jó lenne megvalósítani! Ebből a szempontból még előny is az érintetlenség. Tényleg hihetetlen lehetőség van ebben a térben!
süti beállítások módosítása